Κωδικός:
#Π535
Τιμή:
€255.000
Εμβαδόν:
90τ.μ.
Όροφος:
Ισόγειο
Ασανσέρ:
Όχι
Υπνοδωμάτια:
2
Μπάνια:
1
WC:
Είδος θέρμανσης:
Αυτόνομη
Μέσο θέρμανσης:
Πετρέλαιο
Έτος κατασκευής:
2011
Κουφώματα:
Συνθετικά
Επίπλωση:
Πλήρης
Ενεργειακή κλάση:
Εξαιρείται από την υποχρεωτική έκδοση ΠΕΑ
Πωλείται μονοκατοικία στην Σωζόπολη Χαλκιδική, σε απόσταση 300 μέτρα από τη θάλασσα σε οικόπεδο 1.056 τ.μ., ιδανική τόσο για εξοχική κατοικία όσο και για επενδυτική αξιοποίηση.
Η κατοικία διατίθεται πλήρως επιπλωμένη και διαθέτει άνετους και λειτουργικούς χώρους, σαλόνι με τζάκι, ποιοτικά κουφώματα, ευρύχωρες βεράντες και κομψή σοφίτα που προσδίδει μοναδικό χαρακτήρα στο ακίνητο.
Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει ανεξάρτητος βοηθητικός χώρος με κουζίνα και ντουζιέρα, προσφέροντας επιπλέον άνεση .
Το πολυτελές μπάρμπεκιου και ο προσεγμένος εξωτερικός χώρος δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για στιγμές χαλάρωσης και ποιοτικής διαμονής μέσα στη φύση.
Ένα ιδιαίτερο ακίνητο υψηλής αισθητικής που συνδυάζει άνεση, ποιότητα κατασκευής και μοναδική τοποθεσία.
H&M Real Estate
Ολύμπου 123, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
info@hmrealestate.gr
Τηλέφωνο: 2313012212
Κινητό: 6998413211
Τοποθεσία:
Μουδανιά - Νέα Μουδανιά
Διεύθυνση:
Anatolikis Romylias 27-39, Σωζόπολη 630 80, Ελλάδα
Copyright © 2026, built with by aBroker.